Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/fusentastfilm.dk/public_html/wp-content/plugins/essential-grid/includes/item-skin.class.php on line 1321
Om – FUSENTASTFILM

WEB-DOKUMENTARFILM

FUSENTAST FILM LAVER WEB-DOKUMENTARFILM TIL DIG, SOM GERNE VIL HAVE FORTALT DINE HISTORIER  PROFESSIONELT. HISTORIER, SOM DU ALLEREDE HAR, MEN SOM FUSENTAST FILM KAN FORTÆLLE, SÅ DINE KUNDER VIL SE FILMENE IGEN OG IGEN OG IKKE MINDST DELE PÅ DE SOCIALE MEDIER.

HOS FUSENTAST FILM FÅR DU EN LILLE WEB-DOKUMENTARFILM MED FOKUS PÅ DEN HISTORIE, DER ER JERES EGEN DRIVKRAFT I ARBEJDET – FORTALT MED NERVE OG NÆRVÆR. VI ER  GODE TIL AT FÅ FOLK FORAN KAMERAET TIL NATURLIGT OG MEDRIVENDE AT FORTÆLLE DEN HISTORIE, DE BRÆNDER FOR. EN FILM LAVET AF FUSENTAST FILM BLIVER DERFOR EN HISTORIE OM, IKKE HVAD I LAVER, MEN HVORFOR I LAVER DET.  DET ER EN MEGET STÆRK FORTÆLLING OM JERES BRAND.

rene2017

RENÉ ODGAARD – INSTRUKTØR & PRODUCER

KREATIV ALTMULIGTMAND, DER ARBEJDER BÅDE SOM DOKUMENTARFILMINSTRUKTØR, TILRETTELÆGGER, FOTOGRAF, KLIPPER OG GRAFIKER OG PRODUCERER TV TIL DR OG TV2.

RENÉ VARETAGER ALLE LED I FILMPRODUKTIONEN SÅ DU SLIPPER FOR AT HYRE ET HELT FILMHOLD.